ua en ru

У ЗМІ вже назвали ім'я одного з обшукуваних журналістів, - Гітлянську

У ЗМІ вже назвали ім'я одного з обшукуваних журналістів, - Гітлянську Фото: Олену Гітлянську, Начальник Управління взаємодії із ЗМІ та громадськістю СБУ (ssu.gov.ua)

СБУ продовжує обшуки в організаторів антиукраїнських акцій

В Службі Безпеки України (СБУ) підтвердили факт обшуків у журналістів. Про це в Facebook повідомила речник СБУ Олену Гітлянську.

Гітлянську зазначила, що розголошувати імена і прізвища до завершення обшуків не буде.

'Вони (обшуки, - ред.) ще проходять, до їх завершення я не можу нічого коментувати і називати прізвища. У себе в facebook я написала все, що можу сказати з даного питання', - повідомила Гітлянську.

Разом з тим, в коментарях під записом у своєму Facebook, Гітлянську вказала, що одного з обшукуваних журналістів 'деякі ЗМІ вже злили'.

Так, мова йде про Юрія Лукашине, який є одним з учасників фонду вільної журналістики пам'яті письменника Олеся Бузини.

Сьогодні Служба безпеки України проводити понад 25 санкціонованих обшуків у різних регіонах України в осіб, які сприяють...

Опубліковано Гітлянською Оленою 12 березень 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Служба безпеки України проводить більше 25 обшуків у організаторів антиукраїнських акцій в декількох регіонах країни. У ході обшуків були вилучені пропагандистські матеріали, зброя, вибухівка та багато інших доказів підривної роботи.